Contact informatie

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Boke Advies
Gekvoortsestraat 10
6674 DD   Herveld

Ons kantoor is aangesloten bij diverse organisaties en instanties. Deze bieden u een waarborg voor deskundige, integere en betrouwbare advisering.

Kamer van Koophandel (KvK)

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland staan wij geregistreerd onder nummer 50067486.

De Wet Financieel Toezicht stelt hoge eisen op het  gebied van vakbekwaamheid, integriteit, financiële betrouwbaarheid en transparantie. De AFM houdt namens de wetgever toezicht op alle financiële dienstverleners in Nederland. Ons kantoor is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12020555. De AFM houdt een register bij van alle vergunninghouders. Deze is in te zien via www.afm.nl.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u desondanks toch een klacht hebben en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij het Kifid is 100.000452. Meer informatie over de taak en werkwijze vindt u op www.kifid.nl.

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH)

Wij zijn lid van de stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Dit lidmaatschap toont u als consument dat wij voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot kennis, ervaring en integriteit.

Contactformulier