Uw woonlasten beschermen. Actueler dan ooit!

De economische situatie is onzeker: er is sprake van crisis en de werkloosheid neemt flink toe. Daarom is het verstandig om te kijken wat de gevolgen voor u kunnen zijn. In dit bericht leest u wat u kunt doen om uw terugval in inkomen op te vangen als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt.

 

Hoe betaal ik mijn huis als ik minder inkomen heb?
Steeds meer mensen zijn onzeker over hun financiële situatie. Werkloosheid is niet langer alleen een onderwerp uit de krant. De dreiging van de crisis komt steeds dichterbij: familie, vrienden en bekenden verliezen hun baan. Het lijkt opeens alsof dit ‘iedereen kan overkomen’. Dat is geen prettige gedachte. Het ziet er helaas naar uit dat de crisis nog wel even gaat duren. Daarom is het verstandig om te kijken wat de gevolgen voor u kunnen zijn. Wat kunt u er aan doen om uw terugval in inkomen op te vangen als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt?

Bereken hoeveel uw inkomen daalt bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid
Bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid kan uw netto inkomen flink zakken. Soms wel meer dan 35%! Met een woonlastenbeschermer verzekert u zich tegen dit soort risico’s. Zo kunt u de hypotheek gewoon blijven betalen als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. En kunt u blijven wonen waar u nu woont. Dat is wel zo’n prettige gedachte.

Op onze website staat een rekenhulp. Daarmee berekent u eenvoudig hoeveel uw inkomen daalt als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. U kunt dan meteen zien wat de premie is voor uw situatie. Klik hier om de rekenhulp te bekijken.

Vragen
Hebt u vragen over het beschermen van uw woonlasten? Of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan gerust. Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 06 – 25 08 66 86. U kunt ook een mail sturen naar info@bokeadvies.nl